Waar komt SMOEL! vandaan?

De naam SMOEL! is geen afkorting. (Sorry voor de teleurstelling!). Ik heb een super leuke vriend Kevin en hij noemt mij altijd zo. Persoonlijk vind ik het echt bij mijn vibe en stijl passen. ‘Ge bent ne SMOEL!’. Past gewoon helemaal bij mij. Elk bedrijf zou ook een SMOEL (gezicht dus…) moeten hebben en zo is de naam geboren. Welkom dus allemaal bij SMOEL! creative marketing. Ik ben echt super enthousiast.

Waarom beginnen met ondernemen?

Ik ben momenteel bezig met mijn studies aan Karel de Grote Hogeschool af te ronden. Nog een paar vakken en mijn stage en ik heb mijn bachelor op zak! De creatieve vakken zijn allemaal achter de rug. Het gemis naar copywriten en mooie content creëren werd groter en groter. Vanaf de 2e lockdown werd het bedrijf waar ik normaal als student werk, ook gesloten. Er waren dus geen excuses meer over… tijd voor het échte werk! Na veel opzoek werk heb er zelf voor gekozen om als student-ondernemer te beginnen. Mijn ondernemingsnummer, btw-nummer en aanvraag om zelfstandige te worden, heb ik allemaal online geregeld! De lesvrije week na de kerstexamens stonden helemaal in het teken van de opstart!

Creative marketing, wasda?

Zelf zie ik creative marketing als een manier om bedrijven op een creatieve (what a surprise) te laten groeien.

  • Sociale media is dé plaats om online leads te genereren. Leads converteren we naar klanten en zo zal jouw winst stijgen.
  • Elk bedrijf heeft ook online veel kansen. Groot of klein bedrijf? De perfecte oplossing is er sowieso.
  • Je website en sociale media is dé plaats om content te plaatsen. Hierdoor gaan toekomstige klanten meer vertrouwen krijgen in jouw merk.

Er valt zo veel te doen met wat je nu al hebt. We geven er gewoon samen een creatieve draai aan.

Niet enkel die bachelor…

Naast mijn opleiding hou ik mij uiteraard ook bezig met kennis winnen. Want kennis is natuurlijk de basis van dit bedrijf. Ook al is marketing natuurlijk geen exacte wetenschap. Boeken lezen, potcasts kijken, Webinars volgen, ervaring opdoen… In mijn ogen kan je elke dag blijven leren.

Mijn droom

SMOEL! zelf is eigenlijk al een droom die uitkomt. Natuurlijk hoop ik dat dit een eerste succes verhaal zal worden. Wat ik vooral wil is bedrijven, start-ups, kleine zelfstandige écht helpen groeien.