Wat doet een copywiter?

Een copywriter is eigenlijk een tekstenschrijver. Ik schrijf en herschrijf dus teksten voor andere ondernemingen. Bijvoorbeeld een verpakking, de teksten op de website, een mailing…

Blog your way to the top!

Blogs zijn informatieve teksten om meer te vertellen over je product of service. Dit is dus ook een blog. Ze zijn super nuttig! De content die je publiceert zit waarschijnlijk boordevol zoekwoorden. Zo komen mensen dus terecht op jouw website. Dankzij jou krijgen ze ook antwoord op hun vraag. Win-win dus!

Content publiceren zorgt er ook voor dat er beweging is op je website. En 3 keer raden welke zoekmachine dat graag heeft… Hier is een blogonderdeel dus perfect voor.

E-mailmarketing, is dat nuttig?

Laat ons eerlijk zijn. De laatste keer dat jij een brief hebt geschreven is waarschijnlijk even lang geleden als gaan dansen in de stad. Of nog veel langer zelfs.

Nu laat ons nog is eerlijk zijn. De meeste mails van bedrijven belanden in de spam. Of niemand doet ze open omdat het zo duidelijk reclame is.

Daar is een oplossing voor! E-mailmarketing. Aan de hand van de juiste copywriting tips en tricks heeft jouw e-mailmarketing veel meer succes! Bedenkt jij alvast een leuk onderwerp? Dan doe ik de rest.

Scorende teksten op jouw website

De teksten op jouw website hebben 1 doel; klanten aantrekken. Dat is nu net wat een copywriter doet. Teksten schrijven die klanten overtuigen van jouw product. Zowel op papier als online!

SEO watte?

Zelfs Google is gevoelig aan goede copy. Dat heet SEO-copywriting. Als SEO copywriter ken ik de gevoelige kant van Google. Jij staat hoger in de zoekresultaten, klanten zijn tevreden met het zoekresultaat en Google is tevreden.

Win-win-win-win-win…

Mailingen zijn niet afgeschreven!

Dat is copy maar dan puur op papier. Bijvoorbeeld een uitnodiging naar jouw opendeurdag. Hoe zorg jij er nu voor dat mensen die enveloppe gaan openen? Wel ik heb daar wel een paar trucjes voor…

Wil jij dit ook allemaal als deel van jouw contentstrategie? Weet je niet waar te beginnen? Vraag alvast een videocall aan op de contactpagina!