Home

Welkom bij SMOEL! Creative marketing

Zijn jouw teksten toe een update, wil je beter scoren in Google? Of is het tijd voor jouw eerste website? Neem dan snel contact op en we zoeken samen naar jouw ideale oplossing. Ik heb er alvast zin in!

SEO copywriting

Aan de hand van SEO copywriting verbeter jij organisch jouw positie in Google. Aan de hand van een zoekwoorden onderzoek worden de teksten van jouw website herschreven. Of worden er zelfs teksten bijgeschreven. Denk bijvoorbeeld aan een ‘blog’-pagina. Waarop je jouw lezers alles kan vertellen over jouw vak. Zin om beter te scoren in Google? Neem dan contact op voor jouw SEO analyse.

Promo & Ad copy

Adverteren op Facebook & Instagram is nog steeds een goede zet. Als je de mooiste visuals met pakkende copy en een knallende call to action combineert levert jouw campagne een mooie ROI op. Kunnen jouw advertenties en campagnes toch nog iets beter? SMOEL! helpt jouw met het creëren van een content kalender en coaching. Of het volledige management van jouw campagnes. Klaar om te scoren op Facebook en Instagram?

WordPress website

Ben jij een startende ondernemer die een website nodig heeft? Dan WordPress jouw hosting-to-be! De interessante pakketten zorgen ervoor dat je je website ten alle tijden kan upgraden. Met andere woorden, je kan voordelig beginnen. Wil jij een eigen website? Neem dan zeker contact op! Dan bespreken we samen jouw visie en gaan we aan de slag.

De teksten van jouw website kunnen uiteraard ineens SEO proof worden gezet.

Het gezicht achter SMOEL!

Hi! Ik ben Nathalie. 🙋🏼‍♀️ Momenteel studeer ik (digital) marketing aan KdG. Daar leerde ik hoe je een product laat spreken aan de hand van copywriting. ✍️ Het vak was een goede match en mijn droomjob kreeg een naam. ‘Freelance copywriter’. Een masterclass later was ik klaar voor het echte werk. 😎 Zo werd SMOEL! realiteit.

In combinatie met kennis van WordPress & Digitale Marketing help ik dus bedrijven op een creatieve manier groeien. 📈

Nieuwste berichten in de blog

Sociale media blijft scoren

Sociale media marketing is belangrijker dan ooit. Zeker als je een jonge doelgroep hebt. Maar eigenlijk is bijna elke generatie actief op deze platformen. Natuurlijk doen veel bedrijven deze zaken zelf. Vaak zie ik deze 3 fouten voorkomen. Dus ik dacht ik geef deze tips gewoon gratis weg. Tip 1: plan your way to theLees verder “Sociale media blijft scoren”

Wat doet een copywiter?

Een copywriter is eigenlijk een tekstenschrijver. Ik schrijf en herschrijf dus teksten voor andere ondernemingen. Bijvoorbeeld een verpakking, de teksten op de website, een mailing… Blog your way to the top! Blogs zijn informatieve teksten om meer te vertellen over je product of service. Dit is dus ook een blog. Ze zijn super nuttig! DeLees verder “Wat doet een copywiter?”

SMOEL! Creative Marketing

  • Long copy
  • Short copy
  • Micro copy
  • Ad copy
  • Promo copy
  • B2C Blogging
  • SEO copywriting
  • WordPress
  • Social media copy
  • Magazine copy

Antwerpen, Belgium

smoel.bynath@gmail.com

0495 12 72 96