Projecten

Een paar maanden geleden nam Nancy contact op. De teksten op haar website moesten beter en ze wou beter gevonden worden in Google. De SEO copywriter werd ontwaakt en ik vloog erin! De teksten werden herschreven, kleine aanpassing aan de site die belangrijk voor de SEO zijn, werden gedaan. Wat een zalige samenwerking. Beide even enthousiast en super blij met het eindresultaat!

Check it out!

Mijn 2e projectje was voor de altijd goedlachse en creatieve Marva! Een dame die in bijberoep schilderlessen geeft. Ze was duidelijk: een overzichtelijke website die heel makkelijk is in gebruik. De website is nog niet klaar; maar neem zeker al een kijkje naar het proces!

Let’s get artsy!

Mijn eigen kennis pas ik natuurlijk ook toe op mijn eigen Instagram pagina! Die is natuurlijk volop in groei en ontwikkeling. Oh, en ik geef er ook gratis tips over branding, social media & creativiteit!

I want to know more!

Momenteel loop ik een stage bij een super leuk bedrijf! Dit om mijn portfolio aan een snel tempo op te bouwen. We helpen elkaar op deze manier groeien! De projecten die we samen uitvoeren zullen verschijnen op hun website en sociale media.

Volg de updates!